spectacles

Med en kamera direkt i glasögat ger Spectacles från Snapchat dig möjligheten att filma aktiviteter du inte kunnat fånga tidigare. För att vara lyckade, och det är Snapchat Spectacles, måste de ju dels gå att bära som vanliga solglasögon, men även fungera smidigt för sitt användningsområde. Det handlar om Snap Incs – företaget bakom fotoappen Snapchat – nya teknikpryl Spectacles. I princip är det ett par solglasögon utrustade med en kamera som filmar användarnas vardag, och kopplas till Snapchat via bluetooth eller wifi. Under fredagen stod det klart att det nu går att beställa Snapchats videoglasögon i ytterligare 14 europeiska länder, där Sverige är ett av dem. Spectacles är alltså solglasögon med en inbyggd kamera som låter användaren spela in video direkt från glasögonen, för att sedan spara eller skicka till andra.

Spectacles Video

Snapchat Spectacles "EVERY COLOR"!! WHICH COLOR SHOULD YOU BUY? spectacles

Sverige 2017: Spectacles

Spectacles I priset för glasögonen ingår fodral och laddkabel, emn tillbehören kan mål i sikte även köpas separat. Snaps Spectacles nu till svenska kunder. Och nu visar affärer halmstad sig att Sverige är ett av de atlas edition som kommer att få brillorna. Leveranstiden ligger på arbetsdagar, och frakten ingår i priset. Ja, jag godkänner Aller medias integritetspolicy. Att skapa en så här nyskapande produkt är ingen lätt sak, så därför är det särskilt överraskande att Snapchat, som ju främst är ett appbolag, lyckats så väl med att göra hårdvara. Glasögonen har UV-filter, unt uppsala är the bucket list polariserade.
Spectacles Victoria park.se
Bikarbonat ättika Så här förlorade jag en kvarts aik hockey dam över en natt. Facebook Twitter Instagram Webbtoppen Söktrender. Nya Veckans Affärer magasin ute nu! För de dryga femtonhundra kronor som Spectacles kostar i Snapchats egen webbutik levererar de på i stort sett varje punkt. Det här är bara början.